0,200 Kg surowy Pierś z kurczaka Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,200 kgPrzybliżona Waga Całości (1 Porcji): 0,200 kg
Pierś grilujemy na patelni...
0,004 Kg Czosnek Świeży Obrany (surowiec: 0,049 Kg Czosnek Świeży Główka) 0,001 Kg Rozmaryn Świeży 0,002 Kg Mięta Świeża Cięta 0,001 Kg Papryka Peperoncino 0,000 Kg Pieprz Czarny Mielony 0,002 Kg Sól 0,050 Litr Olej 0,002 Litr Zaprawa Cytrynowa 0,250 Kg Pierś z kurczaka 0,003 Kg Papryka Słodka w Proszku Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,313 kgPrzybliżona Waga Całości (1 Porcji): 0,313 kg
pierś kroimy 0.180 resztę przypraw blendujemy i wsmarujemy w mięso.... PAMIETAĆ O METKOWNIU MIĘSA Z DATĄ PRODUKCJI
0,119 Kg Bukiet Warzyw Mrożonych 0,002 Kg Margaryna / маргарин 0,002 Litr Olej 0,000 Kg Sól 0,000 Kg Czosnek Granulowany 0,000 Kg Przyprawa typu Vegeta Promocja Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,125 kgPrzybliżona Waga Całości (1 Porcji): 0,125 kg
UWAGA: Przepis kompletny ale niesprawdzony. Przygotowanie 1 dzień wcześniej: - brak Przygotowanie w dniu wydania: 1. Wyłożyć warzywa na blaszkę, 2. Piec na parowanie 20min, 3. Wyjąć z pieca i odcedzić wodę, 4. Margarynę rozpuścić, zmieszać z przyprawami 5. Polać warzywa. Wydawanie z Kuchni: - 1 porcja = 0,100kg Wydawanie na Kantynie: - 1 porcja = 0,100kg Czas Przygotowania: - 15/2/2017 Rusłan 615p 0:50h
0,150 Kg Ziemniak Gotowany Zmielony / картопля варена перемеляна (surowiec: 0,195 Kg Ziemniaki) 0,025 Kg Mąka Ziemniaczana 0,050 Kg Mąka Pszenna 0,001 Kg Sól 0,015 Litr Olej 0,001 Kg Mak Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,242 kgPrzybliżona Waga Całości (1 Porcji): 0,242 kg