72,220 Kg Bukiet Warzyw Mrożonych 1,500 Kg (sos) Margaryna / маргарин 1,500 Litr (sos) Olej 0,100 Kg (sos) Sól 0,040 Kg (sos) Czosnek Granulowany 0,060 Kg (sos) Przyprawa typu Vegeta Promocja Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,125 kgPrzybliżona Waga Całości (605 Porcji): 75,420 kg
UWAGA: Przepis kompletny ale niesprawdzony. Przygotowanie 1 dzień wcześniej: - brak Przygotowanie w dniu wydania: 1. Wyłożyć warzywa na blaszkę, 2. Piec na parowanie 20min, 3. Wyjąć z pieca i odcedzić wodę, 4. Margarynę rozpuścić, zmieszać z przyprawami 5. Polać warzywa. Wydawanie z Kuchni: - 1 porcja = 0,100kg Wydawanie na Kantynie: - 1 porcja = 0,100kg Czas Przygotowania: - 15/2/2017 Rusłan 615p 0:50h