Warzywa na Ciepło 2025-12-06 04:55:00

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2017-02-19  
User
Administrator Potraw



Ingredients
72,220 Kg  Bukiet Warzyw Mrożonych    
1,500 Kg (sos) Margaryna / маргарин
1,500 Litr (sos) Olej
0,100 Kg (sos) Sól
0,040 Kg (sos) Czosnek Granulowany
0,060 Kg (sos) Przyprawa typu Vegeta Promocja

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,125 kg
Przybliżona Waga Całości (605 Porcji): 75,420 kg

Directions
UWAGA: Przepis kompletny ale niesprawdzony.



Przygotowanie 1 dzień wcześniej:
- brak

Przygotowanie w dniu wydania:
1. Wyłożyć warzywa na blaszkę,
2. Piec na parowanie 20min,
3. Wyjąć z pieca i odcedzić wodę,
4. Margarynę rozpuścić, zmieszać z przyprawami
5. Polać warzywa.

Wydawanie z Kuchni:
- 1 porcja = 0,100kg

Wydawanie na Kantynie:
- 1 porcja = 0,100kg

Czas Przygotowania:
- 15/2/2017 Rusłan 615p 0:50h