10 Szt Bułka Przenno-żytnia do Burgera 2 Kg Wołowina Zrazowa 0,220 Kg Sałata Strzępiasta Zielona 0,600 Kg 2 plastry Ogórek Kiszony Talarki / огірок квашаний кружечками (surowiec: 0,629 Kg Ogórek Kiszony ) 0,300 Kg cebula konfitowana Cebula Czerwona Piórka 0,480 Kg Pomidor Malinowy 0,500 Kg Podgardle wędzone 0,200 Kg plaster Ser Mimolette Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,430 kgPrzybliżona Waga Całości (10 Porcji): 4,300 kg
Po kolei układać: bułka dolna sos cezar sałata strzępiasta pomidor ogórek kiszony burger cebula konfiturowana bekon ser mozarella bułka górna BURGERA NALEZY PRZEBIĆ WYKAŁACZKĄ OZDOBNĄ!!!!!!! Podajemy z frytkami i ketchupem
0,220 Kg Anchovies 4 Kg Majonez Premium 0,080 Kg Czosnek Świeży Obrany (surowiec: 1,120 Kg Czosnek Świeży Główka) 0,040 Litr Ocet 0,040 Kg Sól 0,020 Kg Pieprz Czarny Mielony 0,460 Kg Musztarda 1 Litr Oliwa z Wytłoczyn z Oliwek Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,586 kgPrzybliżona Waga Całości (10 Porcji): 5,860 kg
W oliwie zblenduj składniki, dodaj majoznez, zblenduj