Burger Wołowy Restauracja 2025-12-06 04:36:04

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2021-10-18  
User
Administrator Potraw



Ingredients
10 Szt  Bułka Przenno-żytnia do Burgera  
2 Kg Wołowina Zrazowa
0,220 Kg Sałata Strzępiasta Zielona
0,600 Kg 2 plastry Ogórek Kiszony Talarki / огірок квашаний кружечками (surowiec: 0,629 Kg Ogórek Kiszony )
0,300 Kg cebula konfitowana Cebula Czerwona Piórka
0,480 Kg Pomidor Malinowy
0,500 Kg Podgardle wędzone
0,200 Kg plaster Ser Mimolette

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,430 kg
Przybliżona Waga Całości (10 Porcji): 4,300 kg

Directions
Po kolei układać:

bułka dolna
sos cezar
sałata strzępiasta
pomidor
ogórek kiszony
burger
cebula konfiturowana
bekon
ser mozarella 
bułka górna


BURGERA  NALEZY PRZEBIĆ WYKAŁACZKĄ OZDOBNĄ!!!!!!!


Podajemy z frytkami i ketchupem

Sos Cesar Restauracja (optional)
Ingredients
0,220 Kg Anchovies  
4 Kg Majonez Premium
0,080 Kg Czosnek Świeży Obrany (surowiec: 1,120 Kg Czosnek Świeży Główka)
0,040 Litr Ocet
0,040 Kg Sól
0,020 Kg Pieprz Czarny Mielony
0,460 Kg Musztarda
1 Litr Oliwa z Wytłoczyn z Oliwek

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,586 kg
Przybliżona Waga Całości (10 Porcji): 5,860 kg

Directions
W oliwie zblenduj składniki, dodaj majoznez, zblenduj