Sos Cesar Restauracja 2025-12-06 05:27:17

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2024-11-13  
User
Administrator Potraw



Ingredients
0,022 Kg  Anchovies  
0,400 Kg Majonez Premium
0,008 Kg Czosnek Świeży Obrany (surowiec: 0,112 Kg Czosnek Świeży Główka)
0,004 Litr Ocet
0,004 Kg Sól
0,002 Kg Pieprz Czarny Mielony
0,046 Kg Musztarda
0,100 Litr Oliwa z Wytłoczyn z Oliwek

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,586 kg
Przybliżona Waga Całości (1 Porcji): 0,586 kg

Directions
W oliwie zblenduj składniki, dodaj majoznez, zblenduj