Kotlet Schabowy Restauracja 2025-12-06 05:08:24

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2021-10-18  
User
Administrator Potraw



Ingredients
0,180 Kg  Schab z Kością  
0,030 Kg Smalec
0 Kg Bułka Tarta
0 Kg Mąka Pszenna
0,200 Kg cały w mundurkach Ziemniaki

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,410 kg
Przybliżona Waga Całości (1 Porcji): 0,410 kg

Directions
Schabowego smażymy na smalcu podajemy z krążkami i ziemniakami pieczonymi  w mundurkach i surówką coleslav.

Marynata do Kotleta Schabowego (optional)
Ingredients
0,020 Kg Schab bez Kości  
0,003 Kg Sól
0,000 Kg Pieprz Czarny Mielony
0,001 Litr Olej
0,001 Kg Czosnek Świeży Obrany (surowiec: 0,014 Kg Czosnek Świeży Główka)

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,025 kg
Przybliżona Waga Całości (1 Porcji): 0,025 kg

Directions
Schab kroimy na porcje 200g

przyprawiamy

zalewamy lekko olejem  aby nie wysuszały się

PAMIETAJ O METKOWNIU DATY PRODUKCJI MIĘSA