0,014 Kg Sałata Masłowa Oczyszczona / капуста маслова (surowiec: 0,056 Szt Sałata Masłowa) 0,014 Kg Salami Promocja / салямі 0,016 Kg Rzodkiewka Plastry (surowiec: 0,094 Szt Rzodkiewka Pęczek Nieprzetworzona) 0,024 Kg Ogórek Świeży Starty / огірок свіжий тертий (surowiec: 0,025 Kg Ogórek Świeży ) 0,030 Kg ( plastry) Pomidor 0,025 Kg Ser Gouda 0,016 Kg ( dwa plastry) Jaja na Twardo (surowiec: 0,320 Szt Jaja Surowe) 0,025 Kg Ser Żółty Plastry / сир жовтий пластами (surowiec: 0,025 Kg Ser Żółty Promocja) Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,164 kgPrzybliżona Waga Całości (1 Porcji): 0,164 kg
0,025 Kg Jaja na Twardo (surowiec: 0,500 Szt Jaja Surowe) 0,002 Kg Majonezz 0,004 Litr Śmietana 30% 0,001 Kg Musztarda 0,000 Kg Sól 0,000 Kg Pieprz Czarny Mielony Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,031 kgPrzybliżona Waga Całości (1 Porcji): 0,031 kg
Przygotowanie 1 dzień wcześniej: 1. Jajka włóż do garnka z zimną wodą, ustaw na małym ogniu. Od momentu, aż woda zacznie się gotować, licz 10 minut, wtedy jajka są gotowe. 2. Odlej z garnka wrzątek i przelej jajka zimną wodą. 3.Gdy się ostudzą, obierz je i zetrzyj na tarce o grubych oczkach 4.Jajka wymieszaj w misce z majonezem, posiekanym szczypiorkiem, śmietaną, musztardą. Dodaj sól i pieprz. Pastę wyłóż na kromki świeżego pieczywa. 1 porcja pasty- ...... g Czas przygotowania 25.3.2017 Halinka 2kg pasty 0:25h