1 Szt Bułka Zwykła (Pszenna) ok. 0,095kg Przybliżona Waga 1 Porcji: 0 kgPrzybliżona Waga Całości (1 Porcji): 0 kg
0,007 Kg Margaryna / маргарин 0,010 Kg Makrela Wędzona Tusza 0,005 Kg Majonezz 0,006 Kg Musztarda Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,028 kgPrzybliżona Waga Całości (1 Porcji): 0,028 kg
Przygotować 1 dzień wcześniej - Opłukać , osuszyć sałatę. - Osuszoną sałatę włożyć do GN i przykryć mokrą ściereczką. - Przygotować pastę rybną z makreli, majonezu, musztardy i przypraw. W dniu wydania. 1.Bułkę przekroić na pół wzdłuż. 2. Posmarować margaryną. 3. Następnie posmarować pastą rybną( 20 g-0.020kg) 4. Położyć ogórkiem 2 plasterki 5. Położyć liść sałaty. 6. Gotową kanapkę zawinąć w woreczek foliowy. 7. Przyklei odpowiednią etykietę z oznaczeniem kanapki.