Kanapka z Pastą Rybną Wsad 2025-12-06 04:16:13

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2019-10-23  
User
Administrator Potraw



Ingredients
0,007 Kg  Margaryna  /  маргарин   
0,010 Kg Makrela Wędzona Tusza
0,005 Kg Majonezz
0,006 Kg Musztarda

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,028 kg
Przybliżona Waga Całości (1 Porcji): 0,028 kg

Directions
Przygotować 1 dzień wcześniej
- Opłukać , osuszyć sałatę.
- Osuszoną sałatę włożyć do GN i przykryć mokrą ściereczką.
- Przygotować pastę rybną z makreli, majonezu, musztardy i przypraw.

W dniu wydania.
1.Bułkę przekroić na pół wzdłuż.
2. Posmarować margaryną.
3. Następnie posmarować pastą rybną( 20 g-0.020kg)
4. Położyć ogórkiem 2 plasterki
5. Położyć liść sałaty.
6. Gotową kanapkę zawinąć w woreczek foliowy. 
7. Przyklei odpowiednią etykietę z oznaczeniem kanapki.