1 Szt Bułka Grahamka Okrągła (Posypka Mix Ziaren) ok. 0,085kg Przybliżona Waga 1 Porcji: 0 kgPrzybliżona Waga Całości (1 Porcji): 0 kg
0,007 Kg Margaryna Mix do Kanapek / маргарин мікс до канапек 0,010 Kg Szczypior Świeży (surowiec: 0,200 Kg Szczypior Świeży ) Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,017 kgPrzybliżona Waga Całości (1 Porcji): 0,017 kg
Pasta jajeczna na 1 kanapkę 0.064.
0,025 Kg Jaja na Twardo (surowiec: 0,500 Szt Jaja Surowe) 0,002 Kg Majonezz 0,004 Litr Śmietana 30% 0,001 Kg Musztarda 0,000 Kg Sól 0,000 Kg Pieprz Czarny Mielony Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,031 kgPrzybliżona Waga Całości (1 Porcji): 0,031 kg
Przygotowanie 1 dzień wcześniej: 1. Jajka włóż do garnka z zimną wodą, ustaw na małym ogniu. Od momentu, aż woda zacznie się gotować, licz 10 minut, wtedy jajka są gotowe. 2. Odlej z garnka wrzątek i przelej jajka zimną wodą. 3.Gdy się ostudzą, obierz je i zetrzyj na tarce o grubych oczkach 4.Jajka wymieszaj w misce z majonezem, posiekanym szczypiorkiem, śmietaną, musztardą. Dodaj sól i pieprz. Pastę wyłóż na kromki świeżego pieczywa. 1 porcja pasty- ...... g Czas przygotowania 25.3.2017 Halinka 2kg pasty 0:25h