1 Szt Kotlet Hamburger / котлета до гамбургера Przybliżona Waga 1 Porcji: 0 kgPrzybliżona Waga Całości (1 Porcji): 0 kg
0,074 Kg Kapusta Biała Surowa Poszatkowana (surowiec: 0,093 Kg Kapusta Biała ) 0,010 Kg Marchew Surowa Wiórki Drobne (surowiec: 0,013 Kg Marchew) 0,003 Kg Cebula Biała Surowa Kostka (surowiec: 0,003 Kg Ciasto Pingui Niekrojone ) 0,009 Kg Majonezz 0,010 Litr Mleko 3.2% 0,001 Litr Ocet Winny 0,004 Kg Cukier Biały 0,001 Litr Kwasek Cytrynowy 0,001 Kg Sól 0,000 Kg Pieprz Czarny Mielony Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,113 kgPrzybliżona Waga Całości (1 Porcji): 0,113 kg
PRZEPIS SPRAWDZONY 18/1/2017 - można gotwać według przepisu. Przygotować 1 dzień wcześniej: - umyć , obrać, poszatkować kapustę białą - umyć, zetrzeć na tarce( oczka buraczane) marchewkę - obrać, pokroić cebulę w drobną kostkę - przygotować sos do surówki, wymieszać wszystkie składniki Przygotowanie surówki Coleslaw 1. Wymieszać wszystkie składniki. 2. Dodać sos, wymieszać. Wydawanie z Kuchni: - 1 porcja = 0,100kg - Odmierzyć odpowiednią ilość. Przełożyć do GN, przykryć pokrywką. Wydawanie w kantynach: - 1 porcja = 0,100kg Czas Przygotowania: - 25/2/2017 Rusłan 605p 0:15h