Pizza z Szynką 2025-12-06 04:55:25

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2018-03-08  
User
Administrator Potraw



Ingredients
0,050 Kg  Drożdże Kostka Promocja   
0,006 Kg Sól
0,200 Litr Ciepła Woda
0,006 Kg Oregano / орегано
1 Kg Mąka Pszenna
0,100 Litr Olej
1,900 Kg Koncentrat Pomidorowy / концетрат помідоровий
0,500 Kg Cebula Biała Surowa Prążki (surowiec: 0,555 Kg Ciasto Pingui Niekrojone )
0,150 Kg Ser Mozarella Promocja
0,200 Kg Pieczarki Surowe Talarki / печарки на пласко (surowiec: 0,210 Kg Pieczarki Świeże)

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,034 kg
Przybliżona Waga Całości (120 Porcji): 4,112 kg

Directions
Przygotowanie dzień wcześniej:


Produkcja:


Wydawanie z Kuchni:
- 1 porcja = 1 kwadrat 1/10 blaszki (blaszka dzieli się na 10 kwadratów)
- Wydajemy na blaszkach

Wydawanie na Kantynie:
- 1 porcja = 1 kwadrat