5 Kg Kości Wieprzowe / Wołowe / Drobiowe Surowe Mix 60 Litr Woda 7 Kg Włoszczyzna Mrożona Paski 4,700 Kg Fasola Półjaś Ugotowana / фасоля польяс варена (surowiec: 2,068 Kg Fasola Półjaś Surowa) 3 Kg Fasola Czerwona Konserwowa bez Zalewy (surowiec: 5,190 Kg Fasola Czerwona Konserwowa w Zalewie / фасоля червона консервована в соку ) 10 Kg Fasolka Szparagowa Zielona PromocjaMrożona 5,200 Kg Cieciorka Konserwowa 0,250 Kg Sól 0,050 Kg Mąka Pszenna 0,500 Kg Koncentrat Pomidorowy / концетрат помідоровий 2,500 Kg Dynia Kostka Mrożona 0,040 Kg Pieprz Czarny Mielony 0,200 Kg Przyprawa typu Vegeta Promocja 0,053 Litr Przyprawa typu Magi Promocja 0,021 Kg Cukier Biały 0,060 Kg Tymianek Suszony 0,010 Kg Liść Laurowy 0,020 Kg Ziele Angielskie 0,150 Kg Czosnek Granulowany 3 Kg Pelatti 4,500 Kg Koncentrat Pomidorowy / концетрат помідоровий 2,100 Kg Marchew Mrożona Kostka 0,250 Kg Nać Pietruszki 6 Kg Makaron Kokardki Surowy 0,240 Kg Zupa Ogonowa 5 Kg Pierś z kurczaka Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,479 kgPrzybliżona Waga Całości (250 Porcji): 119,845 kg
Directions Przygotować 1 dzień wcześniej: - Obrać ziemniaki, poszatkować w kostkę - Namoczyć kości - Wyjąć i odmierzyć warzywa mrożone.Przełożyć do blach i sprawdzić czy nie pozostały resztki opakowania (folia, kartony) - Ugotować fasolę - Pokroić pierś z kurczaka w cienkie paseczki. Gotowanie: 1. Zagotować wodę. 2. Dodać kości, ziemniaki, fasolę. 3. Następnie dodać pozostałe warzywa. 4. Dodaj paski kurczaka. 5. Dodać przecier pomidorowy 6. Na koniec gotowania dodać nać pietruszki. Wydawanie w zamkniętych termoportach. Wydawanie w kantynach - 1 porcja = 0,500l