Sos Kurkowy 2025-12-06 06:00:28

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2025-07-28  
User
Administrator Potraw



Ingredients
0 Kg drobna kostka Cebulaa Zwykła  
0 Kg Masło Klarowane
0 Kg Kurka Świeża
0 Kg Tymianek Suszony
0 Kg Podgrzybek Mrożony Kostka
0 Litr Mleko 3.2%
0 Litr Śmietana 30%
0 Kg Mąka Pszenna
0 Kg Mąka Ziemniaczana
0 Kg Sól
0 Kg Pieprz Czarny Mielony

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0 kg
Przybliżona Waga Całości (1 Porcji): 0 kg

Directions
Cebulę drobno pokrojoną zeszklij na maśle klarowanym, dodaj oczyszczone kurki, 
dopraw tymiankiem, solą i pieprzem. 
Zblenduj w mleku i śmietanie podgrzybki.
Dopraw solą i pieprzem. Zagotuj.