Półmisek Rozmaitości Impreza 2025-12-06 07:03:16

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2025-04-06  
User
Administrator Potraw



Ingredients
0,250 Kg  Szpinak Liście Całe Mrożone  
0,010 Kg Cebulaa Zwykła
0,008 Kg Czosnek Obrany Świeży
2 Szt Jaja Surowe
0,030 Kg Mąka Pszenna
0,130 Kg Ser Biały Promocja
0,002 Kg Sól
0,002 Kg Pieprz Czarny Mielony

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,432 kg
Przybliżona Waga Całości (1 Porcji): 0,432 kg

Directions
Na talerz rozkładamy;
rolada szpinakowa 0.150 5 sztuk
babeczki faszerowane pastami po 5 sztuk z każdego rodzaju
paluchy z ciasta francuskiego 0.040 4sztuki
bruschetta z pomidorem 3 sztuki

Rolada szpinakowa 
Podsmażyć cebulę dodać czosnek sól, pieprz.
Wystudzić dodać jajka , mąka pszenna i piec w piecu 10 minut 170 C.
Wystudzony placek przesmarować twarogiem posypać koprem zwinąć w rulon.


                       
Farsz do babeczek 1
śmietana 18 0.014
twaróg 0.028
sól ,pieprz
papryka słodka

Farsz do babeczek 2
Śmietana 18  0.014
twaróg 0.028
szpinak 0.014
sól ,pieprz