0,250 Kg Szpinak Liście Całe Mrożone 0,010 Kg Cebulaa Zwykła 0,008 Kg Czosnek Obrany Świeży 2 Szt Jaja Surowe 0,030 Kg Mąka Pszenna 0,130 Kg Ser Biały Promocja 0,002 Kg Sól 0,002 Kg Pieprz Czarny Mielony Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,432 kgPrzybliżona Waga Całości (1 Porcji): 0,432 kg
Na talerz rozkładamy; rolada szpinakowa 0.150 5 sztuk babeczki faszerowane pastami po 5 sztuk z każdego rodzaju paluchy z ciasta francuskiego 0.040 4sztuki bruschetta z pomidorem 3 sztuki Rolada szpinakowa Podsmażyć cebulę dodać czosnek sól, pieprz. Wystudzić dodać jajka , mąka pszenna i piec w piecu 10 minut 170 C. Wystudzony placek przesmarować twarogiem posypać koprem zwinąć w rulon. Farsz do babeczek 1 śmietana 18 0.014 twaróg 0.028 sól ,pieprz papryka słodka Farsz do babeczek 2 Śmietana 18 0.014 twaróg 0.028 szpinak 0.014 sól ,pieprz