2,670 Kg Pierś z kurczaka 0,210 Kg Szynka Konserwowa 0,230 Kg Ser Żółty Promocja 5 Szt Jaja Surowe 1 Kg Bułka Tarta 0,300 Kg Mąka Pszenna Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,441 kgPrzybliżona Waga Całości (10 Porcji): 4,410 kg
Pierś kroimy 0.150 dkg Nacinamy na kieszeń Ścinki mielimy na farsz Ser i szynkę kroimy w kostkę,dodajemy zmielony farsz mięsny doprawiamy sól,pieprz,czosnek Nadziewamy pierś farszem z rękawa Zamarynuj pierś 1 porcja farszu 0.060 Całość gotowej piersi surowej z farszem 0.210 Spanieruj mąka ,jajko ,bułka tarta Smaż we fryturze 170 C na złoty kolor Następnie piec w piecu 170C 10 minut