3,200 Kg Schab bez Kości 0,300 Kg Śliwka Suszona Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,350 kgPrzybliżona Waga Całości (10 Porcji): 3,500 kg
Schab oczyścić z błony górnej Przekroić na pół po długości Zrób dziurę osełką okrągłą po długości mięsa Nafaszeruj schab farszem ( ścinki zmielone z karczku+ śliwka) Natrzyj solą zmiekczającą i zalej marynatą Włóż do siatki i marynuj przez 3-4 dni Nagrzewamy piec 200stC Pieczemy 10 min Ustaw sondę na 62stC SONDA 62 STOPNI 160 STOPNI WKŁADAMY SONDE ZAWSZE DO NAJMNIEJSZEGO I CHUDEGO KAWAŁKA MIĘSA PROCEDURA ILE SOLI NA KG MIĘSA 2 KG MIĘSA 0.050 SOLI ZMIEKCZAJĄCEJ PROCEDURA ILE SOLI NA KG MIĘSA 2 kg mięsa 0.050 soli zmiękczającej