Papardelle z Wołowiną Restauracja 2025-12-06 06:24:01

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2022-10-18  
User
Administrator Potraw



Ingredients
0,120 Kg  Makaron Papardelle Mrożony  
0,030 Kg Podgrzybek Mrożony Kostka
0,008 Kg Pomidor Suszony w Oleju
0,001 Kg ząbek Czosnek Świeży Główka
0,020 Litr Wino Białe Gastronomiczne
0,100 Litr Śmietana 30%
0,001 Kg Sól
0,001 Kg Pieprz Czarny Mielony
0,060 Kg plastry średniogrube Wołowina Wolno Gotowana

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,341 kg
Przybliżona Waga Całości (1 Porcji): 0,341 kg

Directions