Roladka z kurczaka ze szpinakiem i gorgonzolą Impreza 2025-12-06 07:05:26

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2021-11-17  
User
Administrator Potraw



Ingredients
1,600 Kg  Pierś z kurczaka  
0,300 Kg Szpinak Liście Całe Mrożone
0,080 Kg Ser Gorgonzola Piccante 1,5kg
0,010 Kg Ciasto Pingui Niekrojone
0,007 Kg Czosnek Świeży Główka
0,010 Kg Sól
0,007 Kg Pieprz Czarny Mielony

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,201 kg
Przybliżona Waga Całości (10 Porcji): 2,014 kg

Directions
Mięso poporcjować 1 porcja 0.150 rozbić ,przyprawić .Pokroić cebulę podsmażyć dodać szpinak ,przyprawić dodać gorgonzolę farszem nadziać mięso.
każdą porcje mięsa zawinąć w folię aluminiową i piec na pieczenie 15 min.170c