Roladka z Kurczka z Pieczarką i serem Impreza 2025-12-06 06:44:15

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2021-11-17  
User
Administrator Potraw



Ingredients
1,600 Kg  Pierś z kurczaka  
0,300 Kg Pieczarki Świeże
0,150 Kg Ser Żółty Promocja
0,200 Kg Przyprawa do Kurczaka / приправа до куриці
0,020 Kg Ciasto Pingui Niekrojone

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,227 kg
Przybliżona Waga Całości (10 Porcji): 2,270 kg

Directions
Mięso poporcjować 1 porcja 0.160 rozbić przyprawić. Cebulę pokroić podsmażyć dodac pokrojone pieczarki przyprawić pieprzem i solą wystudzić dodać ser .Farszem nadziać mięso zwinąć w rulon.Zawinąć każdą porcje w folie piec w piecu 15 min.170c na pieczenie.