Roladka ze schabu Impreza 2025-12-06 07:03:35

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2021-11-17  
User
Administrator Potraw



Ingredients
1,500 Kg  Schab bez Kości  
0,150 Kg Podgardle wędzone
0,080 Kg Ogórek Kiszony
0,100 Kg Ser Żółty Promocja
0,010 Kg Sól
0,008 Kg Pieprz Czarny Mielony
0,040 Kg Czosnek Świeży Główka
4 Szt Jaja Surowe
0,300 Kg Bułka Tarta

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,219 kg
Przybliżona Waga Całości (10 Porcji): 2,188 kg

Directions
Schab poporcjowac 1 porcja mięsa surowego 0.150 rozbić ,przyprawić .Podgardle pokroić w drobną kostkę podsmażyć dodać pokrojony ogórek i ser żółty. Farszem nadziać mięso i zwinąć w rulon tak jak krokiety. Spanierować usmażyć w głębokim tłuszczu dopiec w piecu 10 min.170c na pieczenie.