Roladka z Udka Trybowanego 2025-12-06 07:07:41

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2021-11-17  
User
Administrator Potraw



Ingredients
2 Kg  Udko Trybowane ze Skórą  
0,050 Kg Przyprawa do Kurczaka / приправа до куриці
0,320 Kg Papryka Czerwona
0,020 Kg Pieczarki Świeże

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,239 kg
Przybliżona Waga Całości (10 Porcji): 2,390 kg

Directions
Udko rozbić ,przyprawić .Warzywa podsmażyć przyprawić nafaszerować nimi udka i zawinąć
  w rulon .Piec w piecu 40 min.170c na pieczenie.
1 porcja surowego udka 0.200