Kotlet Schabowy Impreza 2025-12-06 05:07:20

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2024-02-13  
User
Administrator Potraw



Ingredients
1,500 Kg  Schab bez Kości  
0,050 Kg Sól
0,010 Kg Pieprz Czarny Mielony
0,020 Kg Czosnek Świeży Główka
4 Szt Jaja Surowe
0,100 Kg Mąka Pszenna
0,300 Kg Panierka Gastronomiczna

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,198 kg
Przybliżona Waga Całości (10 Porcji): 1,980 kg

Directions
Schabowego rozbić przyprawić, natrzeć czosnkiem ,
Spanierować mięso
 smażyć we fryturze nagrzanej 170 stopni po wyjęciu włożyć do pieca na 7 min.170c na pieczenie.   
1 porcja surowego mięsa 0.150

PROCEDURA PANIEROWANIA SCHABU
*MĄKA
*JAJKO
*PANIERKA GASTRONOMICZNA