Devolaj Impreza 2025-12-06 04:17:56

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2024-02-18  
User
Administrator Potraw



Ingredients
0,200 Kg  Masło MIX  
1,600 Kg Pierś z kurczaka
0,010 Kg Koper Świeży
0,015 Kg Przyprawa do Kurczaka / приправа до куриці
4 Szt Jaja Surowe
0,200 Kg Panierka Gastronomiczna
0,150 Kg Mąka Pszenna

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,218 kg
Przybliżona Waga Całości (10 Porcji): 2,175 kg

Directions
Pierś z kurczaka kroimy na 0.150 g, rozbijamy go delikatnie,dodajemy na środek porcję masła z koperkiem i formujemy w rulon. Marynujemy w MARYNATA DO KURCZAKA,kładziemy na blaszę i foliujemy i wkładamy do chłodni
 
Panierujemy
*mąka
*jajko
*panierka gastronomiczna
*jajko
*panierka gastronimoczna
Smażymy we fryturze nagrzanej do 170 stopni

Dajemy do pieca na 170 stopni 10-15 min

SPRAWDZ CZY NIE JEST SUROWY

GOTOWY DO WYDANIA DEVOLAY  WAŻY  0.160