0,200 Kg Masło MIX 1,600 Kg Pierś z kurczaka 0,010 Kg Koper Świeży 0,015 Kg Przyprawa do Kurczaka / приправа до куриці 4 Szt Jaja Surowe 0,200 Kg Panierka Gastronomiczna 0,150 Kg Mąka Pszenna Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,218 kgPrzybliżona Waga Całości (10 Porcji): 2,175 kg
Pierś z kurczaka kroimy na 0.150 g, rozbijamy go delikatnie,dodajemy na środek porcję masła z koperkiem i formujemy w rulon. Marynujemy w MARYNATA DO KURCZAKA,kładziemy na blaszę i foliujemy i wkładamy do chłodni Panierujemy *mąka *jajko *panierka gastronomiczna *jajko *panierka gastronimoczna Smażymy we fryturze nagrzanej do 170 stopni Dajemy do pieca na 170 stopni 10-15 min SPRAWDZ CZY NIE JEST SUROWY GOTOWY DO WYDANIA DEVOLAY WAŻY 0.160