0,080 Kg Łosoś Surowy Filet Mrożony 1 Szt tylko żółtko Jaja Surowe 0,002 Kg Pieprz Cayene Mielony 0,001 Kg 1 sztuka Kapary Duże z Szypułkami bez Zalewy (surowiec: 0,002 Kg Kapary Duże z Szypułkami w Zalewie) 0,002 Kg Rukola 0,003 Kg Pomidor Suszоny Paski (surowiec: 0,006 Kg Pomidor Suszony w Oleju) 0,002 Kg tylko sok Cytryna 0,002 Litr Sos Ostrygowy Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,092 kgPrzybliżona Waga Całości (1 Porcji): 0,092 kg
Łososia drobno posiekać, dodać żółtko następnie por pokrojony w drobną kostkę, przyprawić pieprzem sokiem z cytryny i sosem ostrygowym udekorować pomidorem i kaparem. Tatar podajemy z paluchem.