Tatar z łososia 2025-12-06 05:05:48

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2021-10-18  
User
Administrator Potraw



Ingredients
0,080 Kg  Łosoś Surowy Filet Mrożony  
1 Szt tylko żółtko Jaja Surowe
0,002 Kg Pieprz Cayene Mielony
0,001 Kg 1 sztuka Kapary Duże z Szypułkami bez Zalewy (surowiec: 0,002 Kg Kapary Duże z Szypułkami w Zalewie)
0,002 Kg Rukola
0,003 Kg Pomidor Suszоny Paski (surowiec: 0,006 Kg Pomidor Suszony w Oleju)
0,002 Kg tylko sok Cytryna
0,002 Litr Sos Ostrygowy

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,092 kg
Przybliżona Waga Całości (1 Porcji): 0,092 kg

Directions
Łososia drobno posiekać, dodać żółtko następnie por pokrojony w drobną kostkę, przyprawić pieprzem sokiem z cytryny i sosem ostrygowym udekorować pomidorem i kaparem. Tatar podajemy z paluchem.