10 Szt Bułka Maślana Duża 60szt 0,220 Kg Sałata Strzępiasta Zielona Oczyszczona Liść (surowiec: 0,013 Szt Sałata Strzępiasta Zielona) 0,480 Kg pokrojony w plasterki Pomidor Malinowy 1 Kg usmażona w panko Pierś z kurczaka 0,180 Litr Ser Mimolette Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,188 kgPrzybliżona Waga Całości (10 Porcji): 1,880 kg
1. Pierś z kurczaka 0.100 surowy przecinamy na dwa równe paski i spanierować w panko, usmażyć we fryturze.dajemy do pieca aby nie był surowy 2. Bułkę maślaną dajemy do pieca na Pieczenie 170 STOPNI 4-5 min. 3. Smarujemy ją sosem mango-chilii 4. Dajemy sałatę, pomidora 5. Następnie kurczaka 6. Ser MINOLETTE DO bURGERA DAJEMY FRYTKI
0,100 Litr Pulpa z Mango 0,005 Litr Czosnek Świeży Główka 0,050 Kg Majonez Premium 0,001 Kg Papryka Peperoncino 0,003 Kg Sól Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,016 kgPrzybliżona Waga Całości (10 Porcji): 0,159 kg
WSZYSTKIE SKŁADNIKI BLENDERUJEMY DODAJEMY DO BURGERA