Burger z Kurczakiem 2025-12-06 04:34:14

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2021-10-04  
User
Administrator Potraw



Ingredients
10 Szt  Bułka Maślana Duża 60szt  
0,220 Kg Sałata Strzępiasta Zielona Oczyszczona Liść (surowiec: 0,013 Szt Sałata Strzępiasta Zielona)
0,480 Kg pokrojony w plasterki Pomidor Malinowy
1 Kg usmażona w panko Pierś z kurczaka
0,180 Litr Ser Mimolette

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,188 kg
Przybliżona Waga Całości (10 Porcji): 1,880 kg

Directions
1. Pierś z kurczaka 0.100 surowy przecinamy na dwa równe paski i spanierować w panko, usmażyć we fryturze.dajemy do pieca aby nie był surowy
2. Bułkę maślaną dajemy do pieca na Pieczenie 170 STOPNI 4-5 min.
3. Smarujemy ją sosem mango-chilii
4. Dajemy sałatę, pomidora
5. Następnie kurczaka
6. Ser MINOLETTE

DO bURGERA DAJEMY FRYTKI

Sos Mango-Chili (optional)
Ingredients
0,100 Litr Pulpa z Mango  
0,005 Litr Czosnek Świeży Główka
0,050 Kg Majonez Premium
0,001 Kg Papryka Peperoncino
0,003 Kg Sól

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,016 kg
Przybliżona Waga Całości (10 Porcji): 0,159 kg

Directions
WSZYSTKIE SKŁADNIKI BLENDERUJEMY


DODAJEMY DO BURGERA