Marynata do Carpacio 2025-12-06 05:59:55

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2022-02-22  
User
Administrator Potraw



Ingredients
0,100 Kg  Czosnek Świeży Obrany (surowiec: 1,400 Kg Czosnek Świeży Główka) 
0,020 Kg Nać Pietruszki
0,050 Kg Sól
0,002 Kg Pieprz Czarny Mielony
0,150 Litr Oliwa z Wytłoczyn z Oliwek

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,032 kg
Przybliżona Waga Całości (10 Porcji): 0,322 kg

Directions
składniki blenderujemy 
wcieramy w wołowine marynate
zostawiamy przyprawiona wołowine na jedna noc do lodówki aby przeszła smakiem
na następny dzien mrozimy