Deser mleczny 2025-12-06 04:12:23

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2021-02-09  
User
Administrator Potraw



Ingredients
0,300 Litr  Panna Cotta  
0,050 Kg Biszkopt do Tiramisu
0,300 Litr Creme Brulee
0,008 Litr Polewa Toffi 1 kg
0,080 Litr 1 gałka Lody Waniliowe Kuweta 5L
0,005 Kg Płatki Migdałowe
0,001 Kg Mięta Świeża Cięta

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,149 kg
Przybliżona Waga Całości (5 Porcji): 0,744 kg

Directions
Deser przekładamy;
1.panna cotta
2.biszkopt maczany w mleku ciepłym
3.crem brulle
4.sos toffi
5.panna cotta
6.crem brulle
7.gałka lodów
8.sprażone migdały płatki
9.mięta