2 Kg Marchew Mrożona Kostka 0,500 Kg Seler Korzeń Ugotowany Kostka / Корінь селери приготовлений, в кубік (surowiec: 0,625 Kg Seler Korzeń ) 3 Kg Ziemniak jakiś tam (surowiec: 3,900 Kg Ziemniaki) 0,500 Kg Ogórek Kiszony Wiórki Grube / огірок квашаний великі очка (surowiec: 0,517 Kg Ogórek Kiszony ) 0,300 Kg Jaja na Twardo (surowiec: 6 Szt Jaja Surowe) 0,500 Kg Cebula Biała Surowa Kostka (surowiec: 0,555 Kg Ciasto Pingui Niekrojone ) 0,853 Kg Majonezz 0,020 Kg Musztarda 0,010 Kg Sól 0,010 Kg Pieprz Czarny Mielony Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,208 kgPrzybliżona Waga Całości (37 Porcji): 7,693 kg
PRZEPIS SPRAWDZONY 5/12/2016 - można gotować według przepisu. Przygotowanie dzień wcześniej: - Ugotować i pokroić warzywa, - Ugotować i pokroić jajka. Produkcja: 1. Zmieszać warzywa, 2. Dodać pozostałe składniki Wydawanie z kuchni: - 1 porjca = 220 gram Wydawanie na kantynie: - 1 porjca = 220 gram Zmiana 2017-05-08: Majonez Promocja +37%,Musztarda Promocja +102%