Sałatka Jarzynowa 2025-12-06 04:56:26

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2017-02-05  
User
Administrator Potraw



Ingredients
2 Kg  Marchew Mrożona Kostka   
0,500 Kg Seler Korzeń Ugotowany Kostka / Корінь селери приготовлений, в кубік (surowiec: 0,625 Kg Seler Korzeń )
3 Kg Ziemniak jakiś tam (surowiec: 3,900 Kg Ziemniaki)
0,500 Kg Ogórek Kiszony Wiórki Grube / огірок квашаний великі очка (surowiec: 0,517 Kg Ogórek Kiszony )
0,300 Kg Jaja na Twardo (surowiec: 6 Szt Jaja Surowe)
0,500 Kg Cebula Biała Surowa Kostka (surowiec: 0,555 Kg Ciasto Pingui Niekrojone )
0,853 Kg Majonezz
0,020 Kg Musztarda
0,010 Kg Sól
0,010 Kg Pieprz Czarny Mielony

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,208 kg
Przybliżona Waga Całości (37 Porcji): 7,693 kg

Directions
PRZEPIS SPRAWDZONY 5/12/2016 - można gotować według przepisu.

Przygotowanie dzień wcześniej:
- Ugotować i pokroić warzywa,
- Ugotować i pokroić jajka.

Produkcja:
1. Zmieszać warzywa,
2. Dodać pozostałe składniki

Wydawanie z kuchni:
- 1 porjca = 220 gram

Wydawanie na kantynie:
- 1 porjca = 220 gram

Zmiana 2017-05-08: Majonez Promocja +37%,Musztarda Promocja +102%