Modra Kapusta Restauracja 2025-12-06 04:56:28

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2020-06-12  
User
Administrator Potraw



Ingredients
3,500 Kg  Kapusta Czerwona  
0,102 Kg Smalec
0,450 Kg Cebula Biała Surowa Kostka (surowiec: 0,500 Kg Ciasto Pingui Niekrojone )
0,075 Kg Czosnek Puree
0,115 Kg Sól
0,008 Kg Pieprz Czarny Mielony
0,115 Litr Ocet
0,140 Kg Cukier Biały
0,005 Kg Mąka Pszenna

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,301 kg
Przybliżona Waga Całości (15 Porcji): 4,510 kg

Directions
oprószyć lekko mąką