0,200 Kg bitki Polędwiczki Wieprzowe Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,200 kgPrzybliżona Waga Całości (1 Porcji): 0,200 kg
Wy porcjuj 3 szt polędwiczek każda po ok 70 g delikatnie rozbij tłuczkiem zamarynuj w przyprawach. włóż do chłodni.
0,071 Kg Papryka Słodka Paski 0,062 Kg Cukinia Surowa Talarki / цукіні кружечком (surowiec: 0,069 Kg Cukinia Świeża) 0,050 Kg Pieczarki Surowe Ćwiartki / печарки на читрвертинки (surowiec: 0,053 Kg Pieczarki Świeże) 0,009 Kg Jarmuż Świeży 0,004 Kg Czosnek Puree Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,196 kgPrzybliżona Waga Całości (1 Porcji): 0,196 kg
Najpierw zgrillować twardsze warzywa, po chwili dodać miękksze
0,200 Kg Polędwiczki Wieprzowe 0,001 Kg Rozmaryn Świeży 0,001 Kg Sól 0,001 Kg Pieprz Czarny Mielony 0,010 Kg Czosnek Świeży Główka 0,005 Litr Olej 0,001 Kg Przyprawa do Grilla Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,219 kgPrzybliżona Waga Całości (1 Porcji): 0,219 kg
Polędwiczka 1 porcja 0.200 przyprawy blenderujemy i wsmarujemy w mięso PROSZĘ PAMIETAC O METKOWANIU MIĘSA Z DATA PRODUKCJI
0,010 Kg Kurka Mrożona do Sosów (2) 0,100 Litr Śmietana 34% 0,032 Kg Kasztany Gotowane 0,004 Kg Sól 0,001 Kg Pieprz Czarny Mielony 0,050 Kg Szczypior Cienki Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,197 kgPrzybliżona Waga Całości (1 Porcji): 0,197 kg
Na patelni wlewamy oliwę sansę i przysmażamy kasztany i kurki Wlewamy śmietanę 34% i czekamy aż odparuje Doprawiamy do smaku Na koniec wrzucamy szczypior cienko pokrojony