Gulasz Wołowy Restauracja 2025-12-06 04:16:34

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2020-06-12  
User
Administrator Potraw



Ingredients
1,500 Kg dolna Wołowina Zrazowa  
0,090 Kg Czosnek Świeży Obrany (surowiec: 1,260 Kg Czosnek Świeży Główka)
0,450 Kg Cebula Biała Surowa Prążki (surowiec: 0,500 Kg Ciasto Pingui Niekrojone )
0,114 Kg Smalec
0,012 Kg Papryka Ostra w Proszku
0,060 Kg Papryka Słodka w Proszku
0,024 Kg Kminek
0,002 Kg Liść Laurowy
0,006 Kg Majeranek
0,010 Kg Koncentrat Pomidorowy / концетрат помідоровий
0,003 Kg Sól
0,003 Kg Pieprz Czarny Mielony

Przybliżona Waga 1 Porcji: 2,274 kg
Przybliżona Waga Całości (1 Porcji): 2,274 kg

Directions