Sałata z Rukoli Restauracja 2025-12-06 05:00:44

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2020-03-31  
User
Administrator Potraw



Ingredients
0,015 Kg  Rukola  
0,020 Kg Pomidor Suszоny Paski (surowiec: 0,038 Kg Pomidor Suszony w Oleju)
0,006 Kg Ser Emilgrana 1/16 w Kawałku
0,004 Litr Zaprawa Cytrynowa

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,045 kg
Przybliżona Waga Całości (1 Porcji): 0,045 kg

Directions
Pomidory pokroić wzdłuż w nie grube paski, parmezan bardzo cienko zetrzeć w plastry, wymieszać z rukolą i polać sokiem z cytryny.