Sos Rozmarynowy Restauracja 2025-12-06 05:25:08

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2020-03-31  
User
Administrator Potraw



Ingredients
0,015 Kg  Cebula Biała Surowa Kostka  (surowiec: 0,017 Kg Ciasto Pingui Niekrojone ) 
0,002 Kg Rozmaryn Świeży
0,020 Kg 1 szt Pomidor Koktajlowy
0,200 Litr Świet
0,004 Kg Sól
0,002 Kg Pieprz Czarny Mielony
0,007 Litr Oliwa Extra Vergin

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,250 kg
Przybliżona Waga Całości (1 Porcji): 0,250 kg

Directions
Cebulę podsmażyć na oliwie, dodać pomidora koktajlowego i rozmaryn. Zalać śmietaną, doprawić i zredukować.