Krupnik Regeneracyjny 2025-12-06 05:08:23

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2020-01-12  
User
Administrator Potraw



Ingredients
2 Kg  Kości Wołowe Surowe  
20 Litr Woda
4 Kg Włoszczyzna Mrożona Paski
1,316 Kg Kasza Jęczmienna Surowa / каша ячмінна сера
7 Kg Ziemniak jakiś tam (surowiec: 9,100 Kg Ziemniaki)
2,600 Litr Świet
0,300 Kg Nać Pietruszki Suszona
0,150 Kg Sól
0,010 Kg Pieprz Czarny Mielony
0,120 Kg Przyprawa typu Vegeta Promocja
1,400 Litr Przyprawa typu Magi Promocja
0,018 Kg Liść Laurowy
0,012 Kg Ziele Angielskie
0,333 Kg Mąka Pszenna
0,600 Kg Cebula Biała Surowa Kostka (surowiec: 0,666 Kg Ciasto Pingui Niekrojone )
0,014 Kg Lubczyk

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,570 kg
Przybliżona Waga Całości (70 Porcji): 39,873 kg

Directions
Zmiana 2020-01-14: Kasza Jęczmienna Surowa +20%,Lubczyk dodane