Mintaj Saute pod Pelatti 2025-12-06 04:58:24

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2019-11-16  
User
Administrator Potraw



Ingredients
1,500 Kg  Filet z Mintaja  
0,050 Litr Olej
0,050 Kg Mąka Pszenna
0,050 Kg Cebula Biała Surowa Kostka (surowiec: 0,056 Kg Ciasto Pingui Niekrojone )
0,005 Kg Czosnek Świeży Obrany (surowiec: 0,070 Kg Czosnek Świeży Główka)
0,050 Kg Pelatti
0,050 Kg Papryka w Proszku Wędzona (surowiec: 0,063 Kg Papryka Czerwona)

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,176 kg
Przybliżona Waga Całości (10 Porcji): 1,755 kg

Directions
UWAGA na ilości składników