0,800 Kg Pałka z Kurczaka 0,500 Kg Skrzydła Całe z Kurczaka Świeże 0,050 Kg Cebula Biała Surowa Kostka (surowiec: 0,056 Kg Ciasto Pingui Niekrojone ) 0,050 Litr Olej 0,050 Kg Pelatti 0,001 Kg Imbir w Proszku / імбир 0,001 Kg Sól 0,001 Litr Pieprz Czarny Mielony 0,100 Kg Jabłko Promacja 0,050 Kg Pasta Curry Żółta 0,050 Litr Mleko Kokosowe 0,001 Kg Papryka Chilli w Proszku Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,165 kgPrzybliżona Waga Całości (10 Porcji): 1,654 kg
Przygotowanie 1 dzień wcześniej 1. Umyj i obierz z piór pałki z kurczaka. 2. Zabezpiecz i włóż do chłodni. Przygotowanie w dniu wydania. 1. Na oleju zesmaż cebulę dodaj pelatti , imbir, jabłko talarki, chilii i pozostałe. 2. Podlej wodą gotuj aż do miekkości. 3. Pałki wyłóż do GN. 4. Zalej sosem, piecz w 180 st.C około 50 min aż udka będą miekkie. wydajemy 1 szt pałki z kurczaka 1 skrzydełko.