1,500 Kg Schab bez Kości 0,013 Litr Ketchup 0,010 Kg Musztarda 0,050 Kg Pieczarki Surowe Talarki / печарки на пласко (surowiec: 0,053 Kg Pieczarki Świeże) 0,001 Kg Pieprz Czarny Mielony 0,002 Kg Sól 0,156 Kg Mąka Pszenna 0,100 Kg Ser Żółty Wiórki Grube / сир жовтий великі очка (surowiec: 0,100 Kg Ser Żółty Promocja) 0,003 Litr Przyprawa typu Magi Promocja 0,058 Litr Olej Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,189 kgPrzybliżona Waga Całości (10 Porcji): 1,893 kg
Przygotowanie 1 dzień wcześniej 1. Schab pokrój na 0.150 kg, rozbij tłuczkiem 2. UKŁADAC do GN i smarowac marynatą 3. Schowaj do Chłodni. Przygotowanie w dniu wydania. 1. Obtocz schab w mące, smaż na rozgrzanej patelni z obu stron. 2. Wyłóż na GN pojedynczo. 3. Zesmaż cebulę na oleju dodaj pieczarki, dopraw S+P. 4. Rozłóż pieczarki odsączone na schab, posyp serem. 5. Piec w rozgrzanym do 180 st. C piecu, aż stopi się ser. Około 10 min. Zmiana 2019-12-12: Ketchup +25%,Sól +72%,Mąka Pszenna +1463%,Przyprawa typu Magi Promocja dodane,Olej dodane