Jabłecznik z Budyniem Restauracja 2025-12-06 04:36:04

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2019-11-05  
User
Administrator Potraw



Ingredients
0,550 Kg Ciasto Mąka Pszenna  
0,250 Kg posiekać Ciasto Masło MIX
0,050 Litr 2 łyżki Ciasto Śmietana 18% Kwaśna
0,004 Kg 1 łyżeczka Ciasto Proszek do Pieczenia
0,070 Kg masa budyniowa Budyń Waniliowy
0,800 Litr masa budyniowa Mleko 3.2%
0,800 Kg zesmaż Jabłko Promacja
0,800 Kg zesmaż Jabłko Prażone / яблуко консервове

Przybliżona Waga 1 Porcji: 3,324 kg
Przybliżona Waga Całości (1 Porcji): 3,324 kg

Directions