Talerz Wędlin dla Dwóch Restauracja 2025-12-06 05:00:00

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2019-11-05  
User
Administrator Potraw



Ingredients
0,380 Kg  Salami Włoskie  
0,640 Kg Szynka Parmeńska
0,320 Kg Bresaola
0,046 Kg Ser Koryciński z Czarnuszką
0,020 Kg Nachos chips
0,018 Litr Oliwka Zielona Krojona
0,014 Kg Ser Bursztyn Szefa 15m-cy800g
0,014 Kg Paluszki Lajkonik 70g
0,010 Kg Orzeszki Ziemne Niesolone
0,014 Kg Precel Piwny z Solą 80szt

Przybliżona Waga 1 Porcji: 1,476 kg
Przybliżona Waga Całości (1 Porcji): 1,476 kg

Directions
1. Wszystkie sery i wędliny pokrój w plastry na krajalnicy.
2. Ułóż składniki na desce, tak jak to wygląda na zdjęciu.