Naleśniki Suzette Restauracja 2025-12-06 04:55:02

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2019-11-04  
User
Administrator Potraw



Ingredients
0,150 Kg  Naleśnik Usmażony  
0,160 Kg pokrojona w kostkę Pomarańcza Deserowa
0,030 Litr Puree Mango
0,060 Litr Sok Pomarańczowy Premium
0,008 Kg Cukier Biały
0,001 Kg 4 sztk Malina Cała Mrożona / малина морожена ціла

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,409 kg
Przybliżona Waga Całości (1 Porcji): 0,409 kg

Directions
1. Naleśniki smażymy przed otwarciem restauracji, abyśmy szybciej mogli wydać deser.
2. Na patelni karmelizujemy cukier z pomarańczami.
3. Dodajemy sok pomarańczowy i mus mango.
4. Do talerza przykładamy kartę i połowę talerza posypujemy sypkim kakao, nakładamy naleśniki z sosem, z lewej strony dekorujemy malinami.