Tortelini Trufla z Szałwią Restauracja 2025-12-06 05:08:22

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2019-11-04  
User
Administrator Potraw



Ingredients
0,168 Litr  Tortelini Trufla  
0,020 Kg Masło Klarowane
0,001 Kg 15 listków Szałwia
0,001 Kg Sól
0,001 Kg Pieprz Czarny Mielony
0,008 Kg Ser Grana Padano w Kawałku

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,199 kg
Przybliżona Waga Całości (1 Porcji): 0,199 kg

Directions
1. Masło rozgrzewamy na patelni, dodajemy szałwię.
2. W osolonej wodzie gotujemy tortellini (około 7 min).
3. Ugotowany makaron dodajemy na patelnie, mieszamy.
4. Gotowe danie podajemy na talerzu posypane serem grana padano.
5. Dekorujemy listkiem bazylii.