0,130 Kg Makaron Udon 0,086 Kg Polędwiczki Wieprzowe 0,024 Kg Szpinak Liście Całe Mrożone 0,050 Kg Pomidor Koktajlowy 0,006 Kg Czosnek Świeży Obrany (surowiec: 0,084 Kg Czosnek Świeży Główka) 0,037 Litr Oliwa Extra Vergin 0,050 Kg Podgrzybek Mrożony Kostka 0,003 Kg Sól 0,002 Kg Pieprz Czarny Mielony 0,003 Kg Ser Grana Padano w Kawałku Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,391 kgPrzybliżona Waga Całości (1 Porcji): 0,391 kg
1. Podsmażyć oliwę z czosnkiem, polędwiczką pokrojoną w paski. 2. Doprawić solą i pieprzem. 3. Dodać podgrzybka, pomidora koktajlowego i na samym końcu szpinak. 4. Podajemy posypane serem grana padano.