Makaron Udon z Polędwiczką Wieprzową Restauracja 2025-12-06 05:30:46

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2019-11-04  
User
Administrator Potraw



Ingredients
0,130 Kg  Makaron Udon  
0,086 Kg Polędwiczki Wieprzowe
0,024 Kg Szpinak Liście Całe Mrożone
0,050 Kg Pomidor Koktajlowy
0,006 Kg Czosnek Świeży Obrany (surowiec: 0,084 Kg Czosnek Świeży Główka)
0,037 Litr Oliwa Extra Vergin
0,050 Kg Podgrzybek Mrożony Kostka
0,003 Kg Sól
0,002 Kg Pieprz Czarny Mielony
0,003 Kg Ser Grana Padano w Kawałku

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,391 kg
Przybliżona Waga Całości (1 Porcji): 0,391 kg

Directions
1. Podsmażyć oliwę z czosnkiem, polędwiczką pokrojoną w paski.
2. Doprawić solą i pieprzem.
3. Dodać podgrzybka, pomidora koktajlowego i na samym końcu szpinak.
4. Podajemy posypane serem grana padano.