Policzki Wołowe Restauracja 2025-12-06 07:07:40

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2022-08-06  
User
Administrator Potraw



Ingredients
2 Kg  Policzki Wołowe Wolno Gotowane 1,5kg  
0,100 Kg Cebula Biała Surowa Kostka (surowiec: 0,111 Kg Ciasto Pingui Niekrojone )
0,200 Kg Seler Korzeń
0,040 Kg Czosnek Świeży Obrany (surowiec: 0,560 Kg Czosnek Świeży Główka)
0,200 Kg talarki Marchew
0 Kg Liść Laurowy
0,001 Kg Ziele Angielskie

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,318 kg
Przybliżona Waga Całości (8 Porcji): 2,541 kg

Directions
Cebulę pokroić w kostkę i przysmażyć na oleju aż do zarumienienia się razem z selerem i marchewką. Gotujemy do miękkości warzyw.
Podlać winem,wcisnąć czosnek przez praskę,dodać sól, pieprz cayenne (TROCHĘ!!!!)
Dodać policzki i gotować chwilkę.