Krokiet w Cieście 2025-12-06 05:08:06

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2019-10-02  
User
Administrator Potraw



Ingredients
0,050 Litr  Olej  
0,050 Kg wiórki Ser Pleśniowy / сир з пліснявою
0,150 Kg talarki Brokuł Mrożony
0,250 Kg Cebula Biała Surowa Kostka (surowiec: 0,278 Kg Ciasto Pingui Niekrojone )
0,002 Kg Czosnek Granulowany
0,001 Kg Papryka Chilli w Proszku
0,002 Kg Sól
0,001 Kg Pieprz Czarny Mielony
0,175 Kg Groszek Zielony Mrożony
0,175 Kg Szpinak Brykiet Mrożony

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,085 kg
Przybliżona Waga Całości (10 Porcji): 0,855 kg

Directions
FARSZ JEST OKI 


KROKIETY ROBIMY PO STAREJ RECEPTURZE CZYLI Z CIASTA NALEŚNIKOWEGO

SPRAWDZIĆ RECEPTURĘ!!!!!!!

1 porcja 1 krokiet 200-250 około
Zmiana 2019-11-29: Cebula Biała Surowa Kostka +1150%,Czosnek Granulowany +88%,Papryka Chilli w Proszku -25%,Sól +Infinity%,Pieprz Czarny Mielony +Infinity%,Groszek Zielony Mrożony -13%,Szpinak Brykiet Mrożony -13%