Klopsy po Królewiecku 2025-12-06 04:34:12

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
Lunch  
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2017-01-31  
User
Administrator Potraw



Ingredients
1,250 Kg  Łopatka Wieprzowa Bez Kości  /  лопатка свиняча   
0,130 Kg Bułka Tarta
0,053 Litr Świet
0,012 Kg Kapary Drobne bez Zalewy (surowiec: 0,019 Kg Kapary Drobne w Zalewie)
0,022 Kg Musztarda
0,015 Kg Tuńczyk w Sosie Własnym / туньчик
0,014 Kg Papryka w Proszku Wędzona (surowiec: 0,018 Kg Papryka Czerwona)
0,012 Kg Sól
0,021 Kg Pieprz Czarny Mielony
0,042 Kg Cebula Biała Surowa Kostka (surowiec: 0,047 Kg Ciasto Pingui Niekrojone )
0,004 Kg Czosnek Granulowany
0,010 Litr Przyprawa typu Magi Promocja

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,159 kg
Przybliżona Waga Całości (10 Porcji): 1,585 kg

Directions
Czas Pracy:
- 4 os
- 2.5 godziny

Dnia poprzedniego:

Umyj i wysusz mięso , pokrój w małe kawałki i zmiel na maszynie.
Cebulę obierz i posiekaj w drobną kostkę.