Świeżonka Wieprzowa z Wątróbką 2025-12-06 04:55:25

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2019-09-23  
User
Administrator Potraw



Ingredients
0,240 Kg  Podgardle wędzone  
0,625 Kg Łopatka Wieprzowa Bez Kości / лопатка свиняча
0,417 Kg Wątróbka Drobiowa
0,520 Kg Cebula Biała Surowa Ćwiartki (surowiec: 0,577 Kg Ciasto Pingui Niekrojone )
0,400 Kg Pieczarki Surowe Ćwiartki / печарки на читрвертинки (surowiec: 0,420 Kg Pieczarki Świeże)
0,008 Kg Sól
0,003 Kg Pieprz Czarny Mielony
0 Kg podaj ilość Pieprz Ziołowy Mielony
0,001 Kg Ziele Angielskie
0,001 Kg Liść Laurowy
0,026 Litr Olej
0,020 Litr Przyprawa typu Magi Promocja
0 Litr Woda

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,226 kg
Przybliżona Waga Całości (10 Porcji): 2,261 kg

Directions
proszę sprawdzić składniki i wage !!!!!


RECEPTURA DO POPRAWKI
Zmiana 2019-12-02: Łopatka Wieprzowa Bez Kości -91%,Wątróbka Drobiowa -86%