Risotto z Dynią 2025-12-06 04:15:59

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2019-09-25  
User
Administrator Potraw



Ingredients
0,274 Kg  Ryż Biały Surowy   
0,450 Litr Woda
0,320 Kg Dynia Kostka Mrożona
0,050 Kg Cebula Biała Surowa Kostka (surowiec: 0,056 Kg Ciasto Pingui Niekrojone )
0 Kg Czosnek Granulowany
0,037 Litr Olej
0,086 Litr Świet
0,020 Kg POSYP PO WIERZCHU Dynia Nasiona Łuskane
0,014 Kg Szpinak Świeże Liście
0,032 Kg Ser Pleśniowy / сир з пліснявою
0,086 Kg Cukinia Surowa Talarki / цукіні кружечком (surowiec: 0,095 Kg Cukinia Świeża)
0,013 Litr Wino Białe Gastronomiczne
0,014 Kg Margaryna / маргарин
0,012 Kg Przyprawa typu Vegeta Promocja

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,352 kg
Przybliżona Waga Całości (4 Porcji): 1,408 kg

Directions
Zmiana 2019-10-02: Ryż Biały Surowy +106%,Dynia Kostka Mrożona +28%,Olej -7%,Śmietana 30% +71%,Szpinak Świeże Liście dodane,Ser Pleśniowy dodane,Cukinia Surowa Talarki dodane,Wino Białe Gastronomiczne dodane,Margaryna dodane,Przyprawa typu Vegeta Promocja dodane