Wieprzowina w Sosie Słodko-Kwaśnym 2025-12-06 05:06:42

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2019-10-01  
User
Administrator Potraw



Ingredients
37 Kg  Łopatka Wieprzowa Bez Kości  /  лопатка свиняча   
6 Kg Kapusta Pekińska Surowa Poszatkowana / пекінська капуста сера подроблена (surowiec: 7,500 Kg Kapusta Pekińska )
6 Kg Papryka Konserwowa bez Zalewy Paski (surowiec: 10,002 Kg Papryka Konserwowa w Paski w Zalewie)
0,200 Kg Czosnek Granulowany
0,100 Kg Suszony Szczypior / сушана молода цибуля
0,097 Kg Imbir w Proszku / імбир
3,165 Kg Mąka Ziemniaczana
1 Litr Olej
1,948 Litr Kwasek Cytrynowy
1 Kg Cukier Brązowy
17,043 Litr Woda
0,500 Litr Sos Sojowy Promocja / соус сойовий
9,739 Kg Cebula Biała Surowa Ćwiartki (surowiec: 10,810 Kg Ciasto Pingui Niekrojone )
0,002 Kg Liść Laurowy
0,019 Kg Ziele Angielskie
0 Kg Pieprz Cayene Mielony

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,150 kg
Przybliżona Waga Całości (560 Porcji): 83,815 kg

Directions
1 porcja  0,190 kg