Sos Pomidorowo-Cebulowy 2025-12-06 05:25:08

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2019-07-01  
User
Administrator Potraw



Ingredients
0,200 Kg  Pelatti  
0,010 Litr Olej
0,010 Kg Czosnek Świeży Obrany (surowiec: 0,140 Kg Czosnek Świeży Główka)
0,001 Kg Liść Laurowy
0,200 Kg Cebula Biała Surowa Prążki (surowiec: 0,222 Kg Ciasto Pingui Niekrojone )
0 Kg Sól
0 Kg Pieprz Czarny Mielony
0 Kg Cukier Biały

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,105 kg
Przybliżona Waga Całości (4 Porcji): 0,421 kg

Directions
Sposób przygotowania w dniu wydnia

1. Na oleju uduś czosnek, cebulę, zalej pelatti.
2. Dodaj liść laurowy, sól, pieprz, cukier.

W razie potrzeby dodaj przecier i podlej wodą

1 porcja sosu .......

Sosem polewamy rybę.