0,168 Kg Tortelini Trufla 0,010 Litr Oliwa z Wytłoczyn z Oliwek 0,002 Kg Czosnek Świeży Obrany (surowiec: 0,028 Kg Czosnek Świeży Główka) 0,020 Kg Krem z Truflą 0,001 Kg Sól 0,001 Kg Pieprz Czarny Mielony 0,002 Kg Ser Grana Padano w Kawałku Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,204 kgPrzybliżona Waga Całości (1 Porcji): 0,204 kg
Tortelini ugotuj Al dente w osolonej wodzie Na patelnię wlej oliwę, delikatnie zesmaż(na biało) czosnek, dodaj krem z truflą, smietanę, sól, pieprz. Tortelini dodaj do sosu wymieszaj, podgrze. wyłóż na talerz, posyp startym serem grana padano.