Tortelini Trufla Restauracja 2025-12-06 05:07:29

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2019-05-27  
User
Administrator Potraw



Ingredients
0,168 Kg  Tortelini Trufla  
0,010 Litr Oliwa z Wytłoczyn z Oliwek
0,002 Kg Czosnek Świeży Obrany (surowiec: 0,028 Kg Czosnek Świeży Główka)
0,020 Kg Krem z Truflą
0,001 Kg Sól
0,001 Kg Pieprz Czarny Mielony
0,002 Kg Ser Grana Padano w Kawałku

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,204 kg
Przybliżona Waga Całości (1 Porcji): 0,204 kg

Directions
Tortelini ugotuj Al dente w osolonej wodzie

Na patelnię wlej oliwę, delikatnie zesmaż(na biało) czosnek, dodaj krem z truflą, smietanę, sól, pieprz. Tortelini dodaj do sosu wymieszaj, podgrze. wyłóż na talerz, posyp startym serem grana padano.